I 2007 startede jeg – Uffe Fink Isaksen – Fink Revision ud fra den idé at hjælpe musikere med at få styr på skatten og regnskabet. Der viste sig hurtigt et stort behov for det og det er vokset støt siden.

Jeg er selv musiker og har spillet med Thomas Helmig, Sko og Torp, Lis Sørensen, Nice De Vice, Cut n´Move og mange andre, og har derfor en god viden om branchens behov.

Siden starten af firmaet er der kommet mange andre til og vi har udvidet vores ekspertise og har nu ikke kun musikere, men også skuespillere, kunsthåndværkere, freelancere og mange andre kunstneriske erhverv.

Netop af den grund er Caroline Lind blevet fast ansat. Hun er nyuddannet finansbachelor og har været i og rundt omkring Fink Revision Aps i 2 år, skrevet afgangseksamen om firmaet og har en indgående viden om alle vores klienter og deres behov. Velkommen Caroline.

Når vi har ekstra travlt har vi altid et par stykker ekstra at trække på, bl.a. Rebekka Matzen, som har været i firmaet i 1 år og også er i gang med en finansbachelor, og bliver fastansat pr. 1/1 2023.

Vores dør står altid åben for at kunne yde jer den hjælp I netop har brug for og alle spørgsmål er velkomne.
Vi har stadig til huse i Borggade 1, 2 th. 8000 Århus C.

Så kig forbi, giv et kald. Vi giver gerne råd, vejledning og forslag  til løsninger.